Dykning [Diving]

DYKUTBILDNING INOM MARINBIOLOGI OCH FORSKNINGSDYKNING

Göteborgs Marinbiologiska Laboratorium utbildar nöjesdykare enligt PADI-systemet, (Professional Association of Diving Instructors), från grundkursen Open Water Diver till den professionella nivån Divemaster. Vi vänder oss till dig som är  intresserad av att lära dig mer om marinbiologi och vill kunna dyka ner under ytan för att studera havets biologiska mångfald.

Kurspriser 2022 (alla priser är inklusive moms):
PADI Open Water Diver (grundkurs i nöjesdykning): 6 000 kr
PADI Advanced Open Water Diver: 3 200 kr
PADI Rescue Diver: 5 000 kr
PADI Divemaster: 6 000 kr

Om du är en marin forskare eller doktorand som vill bli forskningsdykare och få ett arbetsdykarcertifikat för forskningsdykning så skräddarsyr vi en dykutbildning för som gör att du kan genomgå en validering för ett Yrkesdykarcertifikat S30.

Kontakta oss om du vill lära dig dyka eller om du funderar på att validera dig för ett S30-certifikat. Läs mer om forskningsdykning på hemsidan för Vetenskapsdykarkommittén.

UPPDRAG INOM FORSKNINGSDYKNING

Vi utför forskningsdykning med S30-certifikat och kan agera som Dykledare för forskningsprojekt och liknande som har behov av att hyra in arbetsdykare. Forskningsdykningen sker också enligt standarder för European Scientific Diver (ESD) och Advanced European Scientific Diver (AESD) som ställts upp av  European Panel For Occupational Scientific Diving.

För genomförande av lätt forskningsdykning enligt arbetsdykarcertifikat S30 samt agerande som Dykledare vid lätt forskningsdykning för t.ex. insamlingar, genomförande av fältexperiment samt undervattensfoto- och videodokumentation gäller följande priser:

Priser:
Forskningsdykare per timma:       1 500 kr (1 875 kr inkl. moms).
Forskningsledare per timma:        1 250 kr (1 562,50 kr inkl. moms).
Forskningsdykare/ och dykledare för längre perioder:  enligt avtal

Rulla till toppen